Over GreenHouse

Magazine Magazine
Magazine GreenLife
Mei 2003

GreenHouse werd opgericht in 2003 en was een pionier in de dienstenchequesector. Net in die periode maakte de overheid plannen om het systeem van de dienstencheques in te voeren.

Eind 2003

Renaat Landuyt, toenmalig Minister van Werk, viert de 60ste werknemer van GreenHouse in het kantoor van Waregem.

Juni 2005

GreenHouse neemt zijn 444ste werknemer in dienst en viert dit samen met Frank Vandenbroucke, toenmalig Minister van Werk.

2007

GreenHouse tekent zijn eerste diversiteitscharter, hiermee zijn we een pionier in de sector. En met inmiddels meer dan 70 nationaliteiten in dienst zijn we een schoolvoorbeeld van diversiteit.

Eind 2007

Martine Jonckheere, toen razendpopulair in de VTM-soap Familie, wordt het gezicht van GreenHouse en dit tot in 2015.

2008

GreenHouse viert zijn 5-jarig bestaan en vice-premier Vincent Van Quickenborne kwam meevieren.

2015

Minister Muyters brengt een bezoek aan de hoofdzetel van GreenHouse naar aanleiding van het diversiteitsbeleid dat wij hanteren.

2018

Dat GreenHouse 15 jaar later uitgegroeid is, tot een bloeiende onderneming met 3.500 werknemers en 37 kantoren verspreid over gans België, dat had echt niemand durven dromen.

Lees meer ...

Zoek een kantoor in mijn buurt

De 5 waarden van GreenHouse

Bouwen aan een duurzame carrière

Bij GreenHouse streven we naar duurzame jobs. Niet voor eventjes, maar voor lange termijn. Dat zorgt voor vertrouwen en continuïteit bij zowel medewerkers als klanten.

Respect boven alles

Wij dragen onze huishoudhulpen op handen. Want voor hun tomeloze inzet, dag in dag uit, verdienen ze werkelijk een medaille.

Een grote familie

Wij zijn ontstaan als familiebedrijf en willen dit ook blijven. We willen dat onze medewerkers zich thuis voelen in de GreenHouse-familie.

Meer dan werken alleen

Bij GreenHouse organiseren we geregeld activiteiten en feestjes, want de boog kan niet altijd gespannen staan. Ook waken wij erover dat ieders werk-privé balans perfect in evenwicht is o.a. door onze flexibele uurroosters.

Op ons kun je rekenen

GreenHouse is niet alleen gekend als héél stipte betaler in de sector, wij staan onze medewerkers ook bij met raad en daad, opleidingen, coachings, …