Valerie

Office Manager Ieper

Door duurzame relaties op te bouwen tussen klant en medewerker, proberen we het verschil te maken in een erg concurrentiële markt.

Valerie Saesen werkt al 10 jaar bij GreenHouse en is Office Manager in kantoor Ieper, waar vandaag zo’n 200 huishoudhulpen actief zijn. Haar taak is om, in nauwe samenwerking met haar collega, alles zo gestroomlijnd te laten verlopen. “Heel gevarieerd werk, dat ik graag doe” vertelt ze. “Ik wil vooral iedereen tevreden maken. Want als klant én medewerker tevreden zijn, is dat goed voor het bedrijf en omgekeerd. Door te focussen op de klant, open te communiceren en duurzame relaties op te bouwen tussen klant en medewerker proberen we het verschil te maken in een erg concurrentiële markt.”

 

“Hoe ik de juiste match tussen klant en medewerker maak? Samen met mijn collega kijken we eerst naar wat de klant belangrijk vindt. Vervolgens onderzoeken we welke medewerker daar het best aan beantwoordt. Wil de klant iemand die werkt tegen hoog tempo? Verwacht hij algemeen huishoudwerk of dat er deelruimtes gepoetst worden tot in de kleinste puntjes? Op basis van de antwoorden proberen we de klik te maken. Dat lukt niet altijd – je werkt nu eenmaal met mensen – maar in pakweg 90 procent van de gevallen wél.”

 

Laagdrempelig

“Onze medewerkers houden we gemotiveerd door hen regelmatig te bevragen. Hoe is hun dag verlopen? Hoe is de relatie met de klant? Voelen ze zich nog goed op hun werkplek? Ze weten ook dat ze altijd welkom zijn op kantoor met vragen en opmerkingen – wij zijn bewust heel laagdrempelig omdat ze moeten wéten dat naar hen geluisterd wordt.”

 

Ben je benieuwd hoe een job als huishoudhulp bij GreenHouse eruit ziet? Bekijk dan zeker onze film “Een dag in het leven van een huishoudhulp”.

Solliciteer snel!