Sophia

Office Manager Lochristi

Kantoor Lochristi is echt mijn kindje geworden.

Sophia kreeg amper drie weken na haar opleiding als Account Manager onverwachts de kans om er Office Manager te worden en dit door een reorganisatie.  Hoewel het een huizenhoge uitdaging was, greep Sophia de kans met beide handen. “Ik moest heel veel leren op korte tijd, maar eenmaal vertrokken ging het vlot. Bovendien werd ik goed begeleid door het hoofdkantoor. Toen ze mij vervolgens vroegen om het nieuwe kantoor in Lochristi mee op te starten, heb ik evenmin getwijfeld. Ik vond het een hele eer dat mee te mogen uitbouwen tot het kantoor dat het nu is. Ik zit er nu al bijna twee jaar als Office Manager en heb vandaag zelfs onze honderdste huishoudhulp aangenomen. Kantoor Lochristi is echt mijn kindje geworden: ik ken zo goed als alle medewerkers vanaf het prille begin. Dat creëert op termijn een unieke band en maakt het samenwerken voor alle partijen ook zoveel aangenamer.”

 

“Of ik zou ingaan op het aanbod nog eens een nieuw kantoor op te starten? Met plezier, al moet ik toegeven dat ik het best lastig zou hebben om mijn vertrouwde kantoor, medewerkers en collega te moeten achterlaten. Ik zou het vooral doen omdat ik heel erg gedreven ben om een kantoor te laten groeien. Het wakkert bij mij een soort van gezonde stress op, waardoor de dagen voorbijvliegen. Een andere regio zou ook weer een andere mentaliteit met zich meebrengen. Deinze en Lochristi verschilden ook op dat gebied – zonder het in de ene regio beter of slechter was dan in de andere natuurlijk.”

 

Ik leer elke dag bij

“Het leukste aan de job is dat je nooit weet wat je dag zal brengen – de variatie is enorm en ik leer nog elke dag bij. Vooral het commerciële boeit mij: ik doe niets liever dan roosters inplannen of een klant overtuigen dat ik een goede huishoudhulp voor hem of haar heb. Ook het menselijke spreekt me erg aan: ik ben altijd oprecht geïnteresseerd in mijn medewerkers. Wanneer ze trouwen, mama worden of verhuizen zal ik daar altijd even naar polsen – uiteraard met het grootste respect voor hun privacy, ze vertellen alleen wat ze willen. Die aanpak past helemaal in de filosofie van GreenHouse, dat een familiaal, persoonlijk bedrijf wil zijn.”

Ben je benieuwd hoe een job als huishoudhulp bij GreenHouse eruit ziet? Bekijk dan zeker onze film “Een dag in het leven van een huishoudhulp”.

Solliciteer snel!