Sharon

Huishoudhulp Waregem

Ik ben al tien jaar actief voor GreenHouse én nog altijd met evenveel plezier als op dag één.

“Ik ben al tien jaar actief voor GreenHouse én nog altijd met evenveel plezier als op dag één. Voor twee klanten werk ik zelfs al de volle tien jaar. Ik heb hun kinderen dan ook zien opgroeien, van sommige werd ik zelfs een soort vertrouwenspersoon tegen wie ze meer vertelden dan tegen hun ouders (lacht). Wat ik het liefste doe? Ik heb niet echt een voorkeur, wél een vast stramien: van boven naar beneden. Bovendien zijn er een aantal ruimtes die ik per se wil schoonmaken: woonkamer, toilet, badkamer en keuken. Die vind ik het belangrijkst.”

 

Professioneel wielrenner

“In het begin combineerde ik mijn huishoudwerk met een professionele wielercarrière. Mijn uren werden in samenspraak met GreenHouse heel goed geregeld. Net zoals dat vandaag het geval is: mijn zoontje Amaury, nu drie jaar, moest voor het werk altijd naar de crèche en nu naar school gebracht worden. Ik heb dat dankzij GreenHouse altijd zelf kunnen doen. Dat evenwicht tussen werk en privé vind ik heel belangrijk.”

 

Banaan om 10 uur

“Wat ik vooral fijn vind aan mijn werk is de appreciatie. Zo moest ik stoppen met werken op zes maanden zwangerschap en bleef ik na de bevalling nog drie maanden thuis. Maar alle klanten waar ik voor werkte, wilden mij na dat half jaar meteen weer terug. Dat geeft toch het gevoel dat je iets goeds doet. Wist je dat er zelfs één bepaalde klant is die mij om 10 uur doet stoppen om een banaan te eten en zo nieuwe energie te krijgen (lacht)? Ook complimentjes blijven deugd doen, zelfs na tien jaar.”

 

 

Ben je benieuwd hoe een job als huishoudhulp bij GreenHouse eruit ziet? Bekijk dan zeker onze film “Een dag in het leven van een huishoudhulp”.

Solliciteer snel!