Maaike

Office Manager Harelbeke

Dankzij de vele lokale kantoren kunnen we echt op de mensen focussen.

Dertien jaar geleden begon Maaike aan het onthaal in het hoofdkantoor van Waregem, sinds zes jaar is ze Office Manager van kantoor Harelbeke. “Ik heb bij GreenHouse het hele traject doorlopen – van onthaal over dossierbeheer tot Office Manager. Ik kende het bedrijf dus heel goed en was bijgevolg niet bang voor extra verantwoordelijkheden. Momenteel stuurt kantoor Harelbeke zo’n 200 huishoudhulpen aan, die ik allemaal persoonlijk ken. Ook hun dossiernummer ken ik van buiten – noem dat gerust een autistisch trekje van mij (lacht).”

 

“Ik vind het erg belangrijk om een beetje op de hoogte te zijn van hun achtergrond. Dat helpt me om de juiste match te maken tussen klant en medewerker en om dingen beter te plaatsen, bijvoorbeeld wanneer zich een probleem voordoet. We krijgen hier weliswaar de nodige opleidingen rond, maar dat sociale moet toch ook een beetje in jou zitten, het moet natuurlijk zijn. Uiteraard moet het niet te close worden – we bewaren zeker een grens – maar we willen écht een familiaal kantoor zijn. Het heeft in dat opzicht erg geholpen dat alles niet langer in één hoofdkantoor geconcentreerd zit, maar dat er heel wat lokale kantoren zijn in verschillende regio’s. Zo kunnen we echt op de mensen focussen.”

 

Appreciatie

“Ik wil dat het bedrijf groeit, maar ook dat iedereen zich hier goed voelt. Die combinatie van het commerciële en het menselijke vind ik essentieel. Vooral dat laatste is belangrijk in kantoor Harelbeke, waar het een komen en gaan van mensen is. Maar ik houd van die drukte, ik heb sociaal contact nodig. Zeker als de appreciatie er is, bijvoorbeeld wanneer je een klant gelukkig maakt omdat je op tijd vervanging hebt gevonden, of omdat er een echte klik blijkt met de medewerker.”

Ben je benieuwd hoe een job als huishoudhulp bij GreenHouse eruit ziet? Bekijk dan zeker onze film “Een dag in het leven van een huishoudhulp”.

Solliciteer snel!