Elke, Delphine en Julie

Huishoudhulp Zulte

Het kan deugd doen om van een klant een berichtje te krijgen met de melding dat het huis zo proper is.

Zonder dat ze het zelf wisten, vormde GreenHouse een link tussen hartsvriendinnen Elke en Delphine (die elkaar kennen van in de peuterklas) en Julie (die ze leerden kennen in het middelbaar). Delphine werkte namelijk al vijf jaar voor het bureau, net als de mama van Elke en de tante van Julie.

 

“Via mijn mama en Delphine wist ik al dat het hier goed werken was”, steekt Elke van wal. “Ik werkte zelf tot voor kort als kapster, maar de uren vond ik niet fijn. Een klant die om 17u30 nog opdaagde mét lang haar? Dan weet je dat het laat zal worden. Toen ik de kans kreeg hier te beginnen, heb ik dan ook niet getwijfeld. Hier ben je tenminste je eigen baas, zolang het werk maar gedaan is.

 

” Julie op haar beurt had al een parttimejob en wilde die graag aanvullen met enkele uren huishoudhulp. “Dat kon bij GreenHouse perfect, dus heb ik niet getwijfeld. Ik doe het nu al een jaar en de combinatie lukt perfect. Toffe mensen op kantoor die altijd bereid zijn te helpen, goede uren, vriendelijke klanten: niets dan voordelen!”

 

Pralineke

“Wat mij de grootste voldoening geeft? Ik hou er vooral van een ‘voor’ en ‘na’ te zien in huis”, gaat Elke verder. “Omdat je zo het gevoel krijgt dat je het verschil hebt gemaakt.” “Ik vind respect van de klanten heel belangrijk”, vult Delphine aan. “Het kan zoveel deugd doen om een berichtje te krijgen met de melding dat het huis zo proper is. Of om binnen te komen en te zien dat er op tafel een pralineke voor je klaarligt. Ik heb graag een goede band met klanten – je komt nu eenmaal binnen in hun privésituatie, dat is niet altijd zo evident. In sommige gevallen vertrouwen ze mij al eens iets toe, behalve natuurlijk wanneer ik aan het stofzuigen ben (lacht).”

 

De drie vriendinnen hebben dagelijks contact via Messenger en Whatsapp en zien elkaar vaak in het weekend. “Maar dan gaat het toch vooral niét over huishoudhulp”, lacht Julie. “Hoewel het af en toe wel deugd kan doen om op zo’n moment je hart te luchten over een lastige dag op het werk”, knipoogt Delphine.

 

Ben je benieuwd hoe een job als huishoudhulp bij GreenHouse eruit ziet? Bekijk dan zeker onze film “Een dag in het leven van een huishoudhulp”.

Solliciteer snel!