Ann

Office Manager Ronse

Ik kén alle medewerkers omdat ik het belangrijk vind van hun sociale achtergrond op de hoogte te zijn.

Ann Dupont is al drie jaar Office Manager in Ronse. “Ik kende Ronse eigenlijk niet goed, maar nu ik er zit, zou ik er niet meer weg willen. Vooral omwille van die bijzonder merkwaardige, maar unieke eigenschap van de stad: iedereen kent daar iedereen. Zo kwamen eens vijf familieleden tegelijkertijd solliciteren (lacht). Men is er ook echt down to earth. Des te beter voor mij, aangezien ik een echte volksmens ben. Liever een bruin café dan een sterrenrestaurant voor mij!”

 

Het verschil maken

“We hebben nu 54 huishoudhulpen in Ronse – we komen van 27, dat is een stevige groei in drie jaar tijd. Ik ken ze allemaal, omdat ik het heel belangrijk vind van hun sociale achtergrond op de hoogte te zijn. Dan kan ik problemen beter plaatsen en vlotter de match met de juiste klant maken. Bij sollicitaties pols ik bijgevolg niet zozeer naar ervaring en skills, maar eerder naar persoonlijkheid en interesses. Maar: de relatie blijft altijd professioneel, ik start nooit vriendschappen met medewerkers.”

 

“We spreken vaak over dossiercodes en administratieve procedures, maar we mogen niet vergeten dat daar mensen van vlees en bloed achter zitten. Daarom mogen huishoudhulpen hier altijd hun hart komen luchten – zitten ze met een probleem of is er geen klik met de klant, dan luister ik naar die verzuchting. Want als ik het niet doe, dan blijft het probleem onderhuids sluimeren. En ook de klanten wil ik steeds tevreden maken. Want de klant die is koning en moet het gevoel hebben dat hij de enige klant van GreenHouse is.”

Ben je benieuwd hoe een job als huishoudhulp bij GreenHouse eruit ziet? Bekijk dan zeker onze film “Een dag in het leven van een huishoudhulp”.

Solliciteer snel!