Sluit je aan bij de grote GreenHouse-familie!

Zoek een kantoor in mijn buurt

4 Redenen

om bij GreenHouse als huishoudhulp te komen werken

  • Eigen werkplanning
  • Vast contract
  • Correct loon
  • Stipte betaling

Nieuwtjes & events

Nieuws 03 juni 2020

Veilig terug aan het werk

Wij hebben een handige website gemaakt die alle info bundelt i.v.m poetsen in corona-tijd.

Lees meer
Nieuws 28 april 2020

GreenHouse werkt aan geleidelijke heropstart

De regering kondigde eind vorige week een lichte versoepeling aan van de Corona-maatregelen. Zo kunnen sommige bedrijven terug starten, met als belangrijke voorwaarde dat er veilig kan gewerkt worden.

Lees meer
Bekijk alle

De 5 waarden van GreenHouse

Bouwen aan een duurzame carrière

Bij GreenHouse streven we naar duurzame jobs. Niet voor eventjes, maar voor lange termijn. Dat zorgt voor vertrouwen en continuïteit bij zowel medewerkers als klanten.

Respect boven alles

Wij dragen onze huishoudhulpen op handen. Want voor hun tomeloze inzet, dag in dag uit, verdienen ze werkelijk een medaille.

Een grote familie

Wij zijn ontstaan als familiebedrijf en willen dit ook blijven. We willen dat onze medewerkers zich thuis voelen in de GreenHouse-familie.

Meer dan werken alleen

Bij GreenHouse organiseren we geregeld activiteiten en feestjes, want de boog kan niet altijd gespannen staan. Ook waken wij erover dat ieders werk-privé balans perfect in evenwicht is o.a. door onze flexibele uurroosters.

Op ons kun je rekenen

GreenHouse is niet alleen gekend als héél stipte betaler in de sector, wij staan onze medewerkers ook bij met raad en daad, opleidingen, coachings, …