Rassamee

Huishoudhulp Waregem

Als de klant op het einde van mijn shift naar me glimlacht, kan mijn dag niet meer stuk.

De Thaise Rassamee kwam vijf jaar geleden bij GreenHouse terecht, omdat iemand haar had verteld dat dit een heel betrouwbaar bedrijf was. “Vandaag kan ik dat alleen maar bevestigen”, zegt ze. “De mensen van het kantoor zijn erg vriendelijk, de sfeer is familiaal en behulpzaam, ik heb goede klanten – sommige gaan al vijf jaar mee – en mijn parttime uren zijn in onderling overleg met het kantoor geregeld, zodat ik daarnaast voor mijn zieke man kan zorgen. Uiteraard is het in het begin altijd wat aftasten, omdat de klant het liever zus of zo ziet. Dan is het een kwestie van overleggen en goede afspraken te maken. Ook de taal is een leerproces, al heb ik eindelijk het woord ‘stofzuiger’ onder de knie (lacht). Met mijn klanten communiceer ik sowieso in het Engels. En als ik hen dan nog niet begrijpt, tonen ze gewoon wat ze bedoelen. Nooit een probleem!”

 

Klant tevreden, ik tevreden

“Ik poets heel graag. Mijn favoriete ruimte is de badkamer: het is dikwijls de minst propere ruimte, dus ik haal er heel veel eer uit als ik die spic en span kan achterlaten. Vloeren schrobben doe ik iets minder graag, maar je kan natuurlijk niet alles leuk vinden – dat is in elke job zo. Heel leuk aan dit werk vind ik nog het feit dat ik het alleen kan doen. Vroeger werkte ik in een schoonmaakploeg: als iemand zijn taken niet goed uitvoerde, leed het hele team daar onder. Nu werk ik alleen, dus als de klanten tevreden zijn, ben ik tevreden. Als ze op het einde van mijn shift naar me glimlachen, kan mijn dag niet meer stuk.”

Ben je benieuwd hoe een job als huishoudhulp bij GreenHouse eruit ziet? Bekijk dan zeker onze film “Een dag in het leven van een huishoudhulp”.

Solliciteer snel!