Jan

Account Manager Waregem

Of ik het poetsen mis? Soms wel. Gelukkig heb ik veel contact met de medewerkers , zodat ik me toch een beetje op de werkvloer waan.

“Ik ben bij GreenHouse begonnen als poetsman, omdat ik nu eenmaal graag poets (lacht). Zo moet bij mij thuis alles kraaknet zijn. Ik zorgde er dan ook voor dat het bij de klanten altijd tot in de puntjes in orde was – letterlijk: ik vouwde zelfs het onderste velletje toiletpapier altijd in een puntje, zoals in de hotels (lacht). Ook het menselijk contact vond en vind ik erg fijn – niet alleen met de klant, maar ook met de medewerkers in het kantoor. Bij GreenHouse had ik vanaf dag één het gevoel dat er naar mij geluisterd werd.

 

Of er een verschil is tussen poetsmannen en poetsvrouwen? Er zou in elk geval geen verschil mogen zijn! Een man kan even goed poetsen als een vrouw. Meer nog, soms werkt een man zelfs beter, of meer gedetailleerd. Bovendien kan hij het even goed combineren met een gezinsleven. Wel kijken sommige klanten raar op als we hen een mannelijke huishoudhulp voorstellen. Aan mij dan om hen te overtuigen en iedereen een gelijke kans te geven!”

 

Juiste match

“In enkele maanden tijd ben ik doorgegroeid tot Account Manager, met een veelheid aan taken: planningen maken, sollicitatiegesprekken houden, lonen klaarzetten en voorschotten berekenen, nieuwe klanten inschrijven, klant aan medewerker matchen … Als dat laatste lukt en je een jarenlange samenwerking ziet ontstaan, geeft dat veel voldoening, omdat je er zelf verdienste aan hebt. In dat opzicht helpt het enorm dat wij onze medewerkers heel goed kennen.”

 

“Of ik het poetsen mis? Soms wel. Gelukkig heb ik veel contact met de medewerkers, zodat ik me toch een beetje op de werkvloer waan. En ik heb als huishoudhulp gewerkt, dus als ze mij iets vragen, heb ik het gevoel dat ik echt kan helpen, omdat ik weet waarover ik spreek. Overigens bieden zich nog steeds te weinig mannen aan als huishoudhulp, dat mogen er gerust veel meer zijn. Laat dit bij deze dan ook een oproep zijn!”

Sluit je aan bij de GreenHouse-familie!

Ontdek onze jobs